Akhisarspor Fenerbahçe Maçı Capsleri Twitter

Akhisarspor Fenerbahçe maçı capsleri günün en büyük ilgi odağı oldu. Sosyal medyamecralarının tamamında çok büyük beğeni ve paylaşım alan Akhisarspor Fenerbahçe Maçı capsleri yorumların da ilgi odağı haline geldi.

Bu akşam Akhisarspor ile Fenerbahçe arasında Diyarbakır’da Türkiye Kupası final maçı kazananı 3-2 galibiyetle Akhisarspor olunca ortalık yıkıldı. Beşiktaş taraftarlarından başka çeşitli spor kulüplerinin ve haber sitelerinin bile paylaşımlarında Akhisarspor Fenerbahçe maçı capsleri yer aldı. Beşiktaş Fenerbahçe maçı sonrası tüm konuşulanlar “Şeref Bizim Kupa Sizin Olsun” sloganı ile aslında Fenerbahçe’nin kupada en güçlü aday olduğunu çağrıştırıyordu.

Sezon başından beri en çok eleştirilen teknik direktörlerden olan Akhisar teknik direktörü Okan Buruk‘ta başarıları ile kendisini eleştirenleri bu istikrar ve azmi itiraf ve takdir ettirenlerden birisi oldu.

EN ÇOK YILDIRIM DEMİRÖREN, AZİZ YILDIRIM VE AYKUT KOCAMAN HEDEFTEYDİ!

 

Sosyal medya mecraları olan Twitter ve Instagram üzerinde Fenerbahçe’nin Akhisar mağlubiyeti sonrasında paylaşılan capsler bazı isimleri odağa aldı. Bu isimler ise sahada mücadeleyi izlemeye gelen son günlerin olaylı ismi TFF başkanı Yıldırım Demirören listede ilk sıradaydı. Ardından ilk yarı boyunca protokol tribününde bakan Osman Aşkın Bak ve Demirören’le birlikte olup ikinci yarı yerini değiştiren Aziz Yıldırım geldi. En olarakta Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor Fenerbahçe maçı capslerihedefinde ki isimler oldu.

Kaynak : http://www.besiktashaberi.com/akhisarspor-fenerbahce-maci-capsleri-sosyal-medyada-patladi/

Yorum bırakın